Nyheter!

VÄlkommen till oss pÄ kennel fallagÅrden!

Helgen 26-27/5 var valparnas pappa Aleksej De Bonbon "Aleks" på utställningsturné. På Norra Taxklubbens utställning i Härnösand blev han excellent, CK, BIR och i finalen BIS 3. På söndagens internationella utställning i Österbybruk blev resultatet Excellent, CK, CACIB, BIR och slutligen BIS 2.  Jag tror att vi har åtta stycken sådana snyggingar i vår valplåda!Var och tittade på vår hane Cleo's valpar (Bergshults Cleo-Pelltorparns Lisa) hos Pelltorparns kennel i Askersund. En mycket jämn och fin kull på en hane och tre tikar som nu alla har fått nya hem.

Fick ett trevligt meddelande om att Fallagårdens Casper (Vesterhaug Örnulf-Fallagårdens Beatrix) lyckats driva fram sitt första rådjur till skott. Castor bor hos Cattis och Mårten i Örebro!

Örníe´s son Flammulinas Azlan tagit sin tredje etta på viltspår och är numera Svensk Viltspårchampion, precis som både sin mamma och pappa. Azlan´s ägare och uppfödare är Julianna Pap!


Valpar efter vår Bergshults Cleo och Pelltorparns Lisa har kommit till världen hos Pelltorparns kennel i Askersund. 2011-11-11 föddes en hane och tre tikar, alla svarta med röda tecken, friska och fina.

Cleo´s duktiga avkomma Ludvig (Bergshults Cleo-Klackebos Gnista) har tagit sin tredje raka 1:a på drev (varav ett D-cert) och är därmed Svensk Drevchampion. Lycklig ägare till Ludvig (Tim) heter Solveig Ekelund.


Den 24/9 var vi på Örebro Läns Taxklubbs ordinarie viltspårprov i Finnerödja. Mina hundar var duktiga och fick båda 1:a pris. På bilden är Corona som kom på andra plats totalt och är därmed reserv till SM i viltspår 2012, Örnie kom på 4:e plats. Även våra avkommor Fallagårdens Beatrix  och Flammulinas Azlan spårade hem varsitt 1:a pris.


Template www.sixshootermedia.com.